Головна Новини Стало відомо де саме “в області” був Хоптян коли свободівці “зустрічалися”

Стало відомо де саме “в області” був Хоптян коли свободівці “зустрічалися”

Як ми вже писали сьогодні під час проведення зустрічі з громадянами, Валентин Хоптян перебував десь в області. В цей час голова облдержадміністрації  провів виїзну нараду, присвячену підготовці до відзначення 500-річчя м.Скалат Підволочиського району.
Керівник області ознайомився із роботами, які ведуться на місцевому стадіоні, у Молодіжному парку, на території Скалатського замку.
Голова облдержадміністрації відзначив обсяги і темпи робіт, наголосивши, водночас, на тому, що чималий обсяг робіт ще належить провести.
Зокрема йдеться про ремонт центральної вулиці населеного пункту та фасадів приміщень, в яких розташованої установи та організації, впорядкування міського парку та створення там належної інфраструктури для відпочинку місцевих жителів та гостей міста.
Також голова облдержадміністрації дав ряд доручень щодо реконструкції міського стадіону, який планується суттєво оновити, встановити сучасне освітлення спортивного поля, закупити обладнання для занять фізкультурою і спортом.
Крім того буде проведено роботи у місцевому будинку культури, в якому передбачено замінити вікна на сучасні енергозберігаючі, а в перспективі – встановити котельню, на альтернативних видах палива.