Головна Новини Сьогодні в Тернополі пікетуватимуть УПЦ МП

Сьогодні в Тернополі пікетуватимуть УПЦ МП

IMG_7145Парафіяни УПЦ МП і православні активісти проведуть мітинг за обрання патріота на пост Предстоятеля УПЦ в обласнх центрах України, в тому числі і Тернополі, за адресою Коновальця 1.

 12 серпня 2014 парафіяни Української Православної Церкви та небайдужі активісти в 12:00 проведуть мітинги біля єпархіальних управлінь в різних обласних центрах. Активісти вимагають від церковних властей обрання на пост Предстоятеля УПЦ – патріотично налаштованого архієрея, а не агентів Кремля – митрополитів Антонія і Онуфрія. Також активісти вимагатимуть виходу УПЦ з під юрісдікциі Московського Патріарата.

13 серпня 2014 в 11:00 православні з різних міст України проведуть спільний мітинг під стінами Києво-Печерської Лаври що б вплинути на вибори нового Предстоятеля.

Під час мітингу будуть роздавати Маніфест православних громадян України.

Адреси єпархіальних управлінь УПЦ МП по Україні:

1. м Вінниця, вул. Першотравнева, 162

2. м Дніпропетровськ, Червона пл., 7

3. м Донецьк, вул. Тушинская, 7

4. м Житомир, вул. Подільська, 19

5. м Запоріжжя, вул. Кияшко, 26

6. м Івано-Франківськ, с. Криховци Тисменецького р-ну Івано-Франківської обл., Вул. Виноградна, 10

7. м Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 74

8. м Луганськ, пров. Крупської, 29-б

9. м Луцьк, вул. Караїмська, 11

10. м Львів, вул. Короленка, 3

11. м Миколаїв, вул. Потьомкінська, 50

12. м Одеса, вул. Пушкінська, 79

13. м Полтава, вул. Героїв Сталінграда, 1-б

14. м.Рівне, вул. Лермонтова, 3

15. р Суми, вул. Соборна, 31

16. м.Тернопіль, вул. Коновальця, 1

17. м Ужгород, Закарпатська область, Мукачево, Єпархіальна вулиця, 12

18. г. Харьков, ул. Університетська, 8

19. р Херсон, вул. Декабристів, 36

20. г. Хмельницкий, вул. Володимирська, 113

21. р Черкаси, вул. Ільїна, 230,

22. м.Чернівці, вул. Російська, 33

23. р Чернігів, вул. Толстого, 92е

24. Крим, м Сімферополь, вул. Героїв Аджимушкая, 9/11

Маніфест православних громадян України

             У сформованих політичних умовах сучасної України і відритого агресії Російської Федерації, ми православний народ, констатуємо факт загрози існування Української Православної Церкви.

             Кремль використовує Церкву, як інструмент своєї інформаційної війни. Але в Церкві не всі Іуди! З початку окупації Криму і Донбасу російськими військами, Російська Православна Церква мовчить, а в особі свого Предстоятеля – Святійшого Кирила Патріарха Московського і вся Русі навіть благословляє братовбивство. Війна яку розгорнула колись братська православна Росія проти України показала, що Дух Віри Христової в цій країні безбожник Путін вже давно замінив ідеологією так званого “​​Русского міра”.

             Успіння Предстоятеля нашої Церкви Блаженнішого Митрополита Володимира – важкий удар для Українського Православ’я, але ще більший удар – це зрада його соратників, – митрополитів Онуфрія і Антонія. Ми – православна паства сподівалися, що православні митрополити є охоронці Віри Православної, але здається, що в боротьбі за престол Київських митрополитів вони втратили почуття реальності, а головне Благодать Духа Святого і зараз готові продати нашу Церкву і її права. Тепер ми знаємо, що навіть побіжний Президент і злочинець Янукович готував зміщення Митрополита Володимира, створювалися плани і замаху на старця-митрополита. Про це знав і Антоній, – але по його мовчазною згодою творилося зло і творився гріх. Хіба можна назвати його пастирем?

             Але є багато гідних священнослужителі що не продалися за тридцять срібників іуд-олігархів і посланників Кремля і ще продовжують самовіддану боротьбу за Віру Православну і Україну.

             Ми вимагаємо обрання Митрополита-патріота, який, ми віримо, відстоїть права нашої Церкви і Віру Православну.

             Біди людства від неслухняності Богу і гордині. Гординя і златололюбіе Патріарха Кирила призвело до того, що багато парафіян РПЦ втратили живу віру. І тепер судячи з усього заблудший Пастир використовує Церкву, не як інструмент Порятунку, а як інструмент політичний, і інструмент земної боротьби. РПЦ підтримує вбивць-терористів з ЛНР і ДНР на сході України, благословляє вбивство, грабіж і насильство, а головне окупацію України, яку називають “збиранням російських земель”. Виходячи з цього ми православна паства України вимагає негайного виходу Української Православної Церкви з під юрисдикції Московського Патріархату.

             Ми закликаємо наших ієрархів, єпископат – не боятися влади Москви, бо сказано у Псалмопівця і пророка Давида: “Господь просвітництво моє і Спаситель мій, кого боятимуся? Господь защітітель живота мого, від кого настрашити?”.

             За Вашими спинами, Преосвященний Владик варто багатомільйонна паства яка чекає від Вас відповідальних вчинків і правильного вибору в інтересах Церкви і Вітчизни. Ми бачимо майбутні Церкви і України без Москви, а головне боїмося нових розколів!

             13 серпня 2014 в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбудеться воістину історична подія в історії не тільки України, але і всієї Православної Церкви. Закликаємо єпископат вибрати Предстоятеля УПЦ – істинного молитовника за нашу Вітчизну, істинного патріота України, щоб зберегти в нашій Вітчизні Віру Православну. Уповаємо і молимося, що Господь і Спаситель наш Ісус Христос не залишить нас у біді і призведе Україну до єдності народу, подолає розділення православних, призведе до Єдиної Соборної Помісної Української Православної Церкви.