Головна Новини Сьогодні урочисто відкриють оновлений стадіон

Сьогодні урочисто відкриють оновлений стадіон

Тернопільський стадіон13  травня о 18 год. відбудеться урочисте відкриття оновленого центрального стадіону Тернополя. Про це йшлося на прес-конференції, яка відбулася з цієї нагоди в міськраді, повідомляє Тернопіль вечірній
Як повідомив заступник міського голови Леонід Бицюра, у Тернополі відбуваються заходи, які сприяють розвитку спортивної інфраструктури. Кінцевим результатом проведених робіт є розбудова головної спортарени міста. На відреставрованому стадіоні  муніципальна команда ФК «Тернопіль» матиме змогу виступати на професійному рівні. Тут також  планується проведення окремих ігор за участю молодіжної збірної України та проведення змагань з різних видів спорту.

Директор міського стадіону Ярослав Колісник повідомив, що спортарена отримала високу оцінку в інспекторів ПФЛ, що дасть змогу проводити на ній матчі першолігового турніру, і розповів про завершальні роботи на стадіоні.

Святкове дійство розпочнеться з параду, в якому візьмуть участь ветерани спорту, нині діючі атлети, що прославили місто на всеукраїнській і міжнародній аренах, та юна спортивна зміна, – повідомив начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть. – Вихованнці Тернопільських дитячо-юнацьких спортшкіл презентують усі види спорту, що культивуються у місті.

Урочини продовжить концертна частина за участю відомих тернопільських виконавців. Очікуються також  виступи зірок української естради, серед яких «Дзідзьо» і гурту «Mad Heads». За сприяння медіа-партнера заходу корпорації «Ria» для учасників свята відбудеться розіграш призів
Завершиться відкриття оновленої спортарени міста святковим концертом.

Хоч вхід на захід буде за запрошеннями, але їх безкоштовно можна взяти в ЦУМі, в касах стадіону, в управлінні сім’ї, молодіжної політики і спорту (вул.Шевченка, 1), в редакції RIA плюс, в ПК «Березіль». Одне запрошення розраховане на двох осіб. Потрапити на стадіон зможуть усі охочі, – запевняє заступник міського голови Леонід Бицюра, – запрошення запровадили лише для того, щоб не було хаосу з розміщенням глядачів, проте всі, хто прийдуть на свято, матимуть змогу спостерігати за спортивно-театралізованим дійством.