Головна Новини Що приховує від чоловіка та людей Надія Хоптян?

Що приховує від чоловіка та людей Надія Хоптян?

 

Надія Хоптян

Не зважаючи на чітку вимогу українського законодавства, голова Гусятинської районної ради Н.Хоптян не оприлюднила декларації про майно та доходи за 2011 рік ні в районній газеті, ні в жодному обласному виданні.

Чому пані Хоптян приховує свої доходи? Мабуть, тому, що вона заробляє найбільше серед усіх голів райрад Тернопільщини. Її заробіток склав 132989 гривень, з яких 108449 гривень – заробітна плата і ще 19539 гривень – матеріальна допомога. (До речі, 5000 гривень пані Хоптян отримала за Почесну грамоту Кабміну). Загалом ця сума всього лиш на 684 гривні менша, ніж у її чоловіка – губернатора Тернопілля.

Для порівняння: голова районної ради сусіднього Теребовлянського району Василь Попко не посоромився оприлюднити своєї декларації. Він заробив у 2011 році на такій же посаді, як і Надія Хоптян, 64388 гривень. Голова райради не меншого за Гусятинський – Зборівського району Віктор Тарковський в 2011 році, згідно із оприлюдненою декларацією, заробив 79020 гривень. При цьому керівником району він працює вже друге скликання.