Головна Новини Сергій Тарашевський вважає що депутати обласної ради погарячкували?

Сергій Тарашевський вважає що депутати обласної ради погарячкували?

892032_606812792688216_696079865_o«Переконаний, що всі рішення найвищого представницького органу області мають прийматися виважено та відповідально!» повідомив Сергій Тарашевський в соціальній мережі Фейсбук.
Голова Тернопільської організації Єдиного Центру, перший заступник голови обласної ради вважає, що, вимагати звіту в очільника виконавчої гілки влади області, надіславши йому листа про це напередодні увечері, по меншій мірі некоректно.
«Я повністю на стороні громади щодо євроінтеграційних прагнень України, впевнено заявляю, що використання силових методів проти мирних акцій протесту є злочином і тому неприпустимо, а ті, хто дав такий наказ мають бути покарані. Тому рішення 48 сесії обласної ради «Про підтримку проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про міліцію» (щодо ліквідації спеціальних підрозділів міліції особливого призначення)» підтримую повністю. Що ж до інших питань, зокрема відкликання делегованих повноважень у ОДА та висловлення недовіри тернопільському губернатору, думаю, що ці рішення гарячкові та непродумані, адже перше несе за собою значну перебудову роботи виконавчого апарату ради, а здійснити це надзвичайно важко, а то й неможливо,тим паче, в окремо взятій області, а друге носить скоріше декларативний характер», – каже Сергій Тарашевський