Головна Новини Секретарка в педуніверситеті була найбільшим “рішалою”?

Секретарка в педуніверситеті була найбільшим “рішалою”?

habarСайт Реально уважно стежить за ситуацією із фактом затримання групи хабарників в Тернопільському національному педагогічному університеті.

Нам вдалося поспілкуватися із очевидицею подій, і дізнатися її думку з приводу того, що ж насправді відбувалося в той злощасний четвер в університеті.

 «Секретарка, яка вижила не одного ректора вирішила здобути непогану добавку до пенсії, як виявилося, чи не найбільшим «рішалою» у ВУЗі була саме вона – очевидиця подій стверджує, –  що про «липкі руки» затриманої ширились чутки вже давно, але значний стаж її роботи і авторитет в колективі неодноразово спростовували, нібито, необґрунтовані підозри керівництва.

Стенографістка настільки тонко і влучно користалася відсутністю на робочому місці «шефа» і його заступників, що саме в такі дні, прикривалась їхнім іменем, для прокручування своїх оборудок і робила свої «темні справи».

Старші колеги розповідають, що «Любка» вже тривалий час «плює» на всі правила та перестороги,   однак, чомусь саме в цей четвер її нахабність зіграла з нею злий жарт.

В той час, коли В.Кравець разом із заступником перебував на аудієнції у Києві, «Любка» взялася за «улюблену справу» – посильну допомогу студентам у здачі сесії, майже «за бездурно». Як розповідають колеги, вона мала намір закрити заліки і гарно провести відпустку.

Як би там не було, але вже другий день університет трухає від наслідків самодіяльності «Любочки». Керівництво та викладачі обговорюють  лише одну тему. Очевидно лиш одне, що з даної ситуації зиск мають лише студенти. Для викладачів настали «важкі часи»: робочий день  розпочинається з роз’яснювальних бесід, чергових «розписок» про неприпустимість  хабарництва та інших «екзекуцій». Все це, безумовно, не додає комфорту у щоденній роботі, однак  більшості викладацького складу  «болить» за те, що одна пройдисвітка своїм заробітчанством  заплямувала  реноме навчального закладу який, вже десятки років дає знання, а не дипломи.

*Прізвище і ім’я людини яка наважилася відкрити завісу таємничості, ми повідомляти не будемо з етичних міркувань.