Головна Новини Секретар Чортківської міської ради “попався” в нетверезому стані за кермом

Секретар Чортківської міської ради “попався” в нетверезому стані за кермом

pyanyj_za_kermom02Як повідомила Чортківська самооборона в суботу 5 квітня, працівниками ДПС Чортківського району було зупинено автомобіль, що неадекватно вів себе на проїзжій частині. Спочатку працівники запідозрили, що водієві погано, пишуть Чортківські новини.

За кермом автомобіля був секретар Чортківської міської ради Бевз Михайло Іванович. Як виявилося Михайлові Івановичу було якраз “дуже добре”.

Вже здалеку відчувався стійкий запах алкоголю, а на прохання вийти з автомобіля водієві було важко пройтись.

Яку “дозу” алкоголю прийняв встановити не вдалося так, як водій відмовився пройти огляд та здати  аналіз крові.ASV6e2msZyI

Він також спробував звичними методами (дзвінком другу) вирішити дане питання, однак прибувші на місце активісти самооборони завадили цьому.

Пізніше, зі слів активістів, була спроба дати хабаря однак на жаль це не було зафіксовано.

Працівники ДПС з честю пройшли випробування, все було відповідним чином оформленно і тепер справа за прокуратурою та судом.

4NDSKTNkpKg

 На посаду секретаря міської ради свого однопартійця Бевза Михайла Івановича “поставив ” чортківський мер, якому він  вірно служить.  Даний претендент мав уже досвіт роботи в Чортківській міській рад, він був секретарем виконкому ради за попереднього керування Вербіцького М.В.

Проте чортківчанам запам’ятався М.І.Бевз кримінальною справою за перевищення службового становища при розподілі житлового фонду (квартир) міської ради – писав сайт Вісник Правди.

Згідно чинного законодавства  за водіння в нетверезому вигляді доведеться викласти від 3400 до 5950 грн.  П’яні водії можуть розлучитися з правами на два роки або отримати адміністративний арешт від 7 до 10 днів.

За повторне порушення вже позбавлять прав на три роки з оплатним вилученням авто або посадять у камеру на 15 діб.

А яке покарання чекатиме пана Бевза в Міській раді невідомо.

Мало віриться що Михайло Іванович подасть у відставку. Однак в цьому йому повинні допомогти  колеги депутати та всі громадські організації, що декларували Люстраційні принципи. Це покаже чи мають вони реальний вплив на ситуацію, а не лише голослівні заяви.