«Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок». А як достукатися до прекрасної половини? Як не дивно, підібрати ключі до жіночого серця також можна кулінарним методом. Саме цього і навчали бажаючих шеф-кухарі ресторанів «Файне місто» Віталій Гуралевич і «Клуб Файного міста» Вадим Тимофєєв у День св. Валентина.
Святкове меню склали із продуктів-афродизіаків, що посилюють бажання між чоловіком і жінкою. Крім звичних українцям петрушки, часнику та шоколаду, застосували на майстер-класі й більш екзотичні: памелу, авокадо, морепродукти тощо.
В результаті присутні дізналися, як приготувати, із «димком» подати, а також скуштували фруктову ікру, суші у формі сердечка та легкі, проте не менш смачні десерти.
А завершився майстер-клас пропозицією руки і серця шеф-кухаря «Клубу Файного міста» Вадима – адміністратору цього ж закладу, його коханій Наталії.