Головна Новини Прокуратура побачила в діях чиновників ОДА кримінал

Прокуратура побачила в діях чиновників ОДА кримінал

tender-300x240рокуратура Тернопільськоі області  вимагає притягнути до кримінальної відповідальності службових осіб за допущені порушення під час проведення тендеру

 

Прокуратура області розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем службовими особами одного зуправлінь облдержадміністрації при проведенні тендеру на закупівлю за державні кошти робіт у сумі майже 5 млн. гривень.

 

Нагадаємо, прокуратура області під час перевірки виявила порушення  при проведенні тендеру комітетом з конкурсних торгів одного з управлінь ОДА на закупівлю за державні кошти робіт вартістю майже 5 млн. грн. з реконструкції загальноосвітньої школи у м. Скалаті Підволочиського району.

За її наслідками, прокуратура звернулася до суду з позовом про визнання недійсними результатів процедури державної закупівлі та договору, укладеного між управлінням ОДА та будівельною фірмою.

Позов прокуратури господарський суд Тернопільської області задоволив у повному обсязі.

Враховуючи викладене, прокуратура області зареєструвала кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем службовими особами одного з управлінь облдержадміністрації, за ч.2 ст.364 КК України(зловживання владою або службовим становищем).