Головна Новини Померла ще одна потерпіла після срілянини у Доброводах

Померла ще одна потерпіла після срілянини у Доброводах

Померла потерпіла від стрілянини у Доброводах 85-річна Марія Миколаївна.

Про це повідомляє 20 хвилин.

Факт смерті однієї з потерпілих підтвердив староста села Ігор Мних. З його слів журналістам «20 хвилин» стало відомо, що померла Марія Миколаївна, 1938 року народження.

— Марія Миколаївна померла 21 серпня у лікарні. На момент смерті їй було орієнтовно 85 років. Гарна була жінка. Шкода, що трапилося таке горе. Це вже третє поховання у селі за тиждень. Співчуваю рідним та знайомим, — каже Ігор Мних. 

Співчувають родині Марії Миколаївни й односельці. Кажуть, вірили, що вдасться врятувати і вона ще житиме… 

— Її рідні казали, що пані Марія була у важкому стані. Лікарі боролися за її життя, але врятувати не змогли. Ще 21 серпня у селі говорили, що наче померла, то я навіть вірити не хотіла. А вже 22 серпня привезли з Тернополя у село. Я з нею особисто не знайома, але шкода жінку. У неї така гарна сім’я, знаю, що її донька працює вчителькою нашій школі. Співчуваю рідним та знайомим, — каже місцева жителька Любов.

Медики боролися за життя

Після стрілянини постраждалу жінку доставили до Збаразької центральної районної лікарні. Зі слів директора медзакладу Григорія Чепіля, вона була у складному стані, але медикам вдалося їх стабілізувати.

— Жінка мала вогнепальне поранення. За розпорядженням Департаменту охорони здоров’я ОВА, її та ще одного постраждалого транспортували до Тернопільської обласної клінічної лікарні. Вже у Тернополі її прооперували, — розповідав пан Григорій.

Директор обллікарні Василь Бліхар повідомляв тоді «20 хвилин», що медики намагаються зробити все можливе, але жінка була у важкому стані.

Також односельці повідомили, що на 20.00 22 серпня запланували парастас, а поховають жінку 23 серпня на місцевому кладовищі.

Стрілянина у Добриводах: лікарі розповіли про стан двох травмованих