Головна Новини Подробиці смерті 9 річного хлопчика у Тернополі

Подробиці смерті 9 річного хлопчика у Тернополі

Десятирічний Володя не пішов в понеділок, 8 жовтня, до школи через погане самопочуття. Хлопчик ненадовго залишився вдома сам, а коли батько повернувся, дитина вже була мертвою. За попередньою інформацією, Володимир помер від травми голови, яку отримав внаслідок падіння пише http://20minut.ua
До дитини викликали швидку, проте медики зарадити уже не змогли. З власних джерел в швидкій нам стало відомо, що лікарі лише констатували смерть. Правоохоронці ж проводять перевірку.
– Перевірку проводимо за фактом раптової смерті дитини, – повідомили в відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції. – Зараз працюють судово-медичні експерти.
Наразі правоохоронці не виявили слідів насильницької смерті, але конкретних причин трагедії без висновків експертів не озвучують.
Хлопчик жив із батьками на “Дружбі”. Навчався в школі №9. Там розповіли, що в Володі не було проблем ані з навчанням, ані з дисципліною.
– Родина благополучна, а хлопчик був хорошим учнем, – розповів директор школи Григорій Рибак. – Жодних проблем ані з однокласниками, ані з педагогами не виникало. Навчався в п’ятому класі. Наскільки нам відомо, похорон відбудеться в середу. Для нас це також трагедія. Нашого учня проведемо останнім дзвінком…