Головна Новини Подробиці смертельної ДТП біля “білого замку” у Тернополі

Подробиці смертельної ДТП біля “білого замку” у Тернополі

Двоє пасажирів з автомобіля Жигуль загинули на місці дорожньо-транспортної пригоди, а водія та ще одного пасажира з важкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Звернулися за допомогою до медиків і інші учасники аварії. У автопригоді, яка трапилася в Тернополі на вулиці Будного близько 15:30, зіткнулося чотири транспортні засоби. На місце події виїжджали працівники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Тернопільській області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля марки Жигуль, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілем Alfa Romeo, який зупинився на червоний сигнал світлофора. Іномарку від удару відкинуло в авто, яке стояло попереду – у Volkswagen Passat, а Жигулі продовжило рух і врізалося ще й в автомобіль Toyota.

Потерпілих доправили до лікарні. Причину аварії встановить слідство. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження відповідно до частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.