Головна Новини Податківець якого СБУ затримало на взятті 40 тисяч хабара отримав підвищення

Податківець якого СБУ затримало на взятті 40 тисяч хабара отримав підвищення

Фото із затримання
Фото із затримання

Податківець якого минулого року затримали на гарячому взятті хабара оперативники УСБУ нині займає посаду заступника начальника оперативного управління ГУ ДФС в Тернопільській області.

Спочатку його відпустили під рекордну для Тернопільщини заставу – мільйон на трьох затриманих, а нині підвищили по посаді.

Минулорічна спільна операція СБУ та міліції з затримання одного з керівників податкової та його спільника з міліції, сколихнула простори інтернету та декілька тижнів з’являлась на шпальтах місцевих газет. Нечистих на руку посадовців взяли на гарячому, коли ті отримували частину грошей, за непроведення перевірки одного з суб’єктів господарювання. Ціна питання 40 тисяч гривень…. Люди в спецформі, оперативники, кайданки на затриманих, фіксація “писком до грунту”… Здавалося, що все відбувається по справжньому, як в правовій державі – “Взяв хабар – сідай в тюрму”. Термін, який світив затриманим – десять років тюрми з конфіскаціює.
Та було все, певно, не зовсім по справжньому. Підозрюваних затримали, порушили кримінальну справу, але…. Впійманий на гарячому минулого року податківець-керівник, зараз повернувся в “фіскальний орган” і навіть на вищу посаду. Зараз він заступник начальника одного з відділів ДФС в Тернопільській області.
Як повідомляли в 2013 році місцеві ЗМІ, затримали тоді за підозрою в вимаганні та отриманні хабаря замначальника податкової міліції області Віталія Ясінського. Зараз чоловік займає посаду заступника начальника оперативного управління ГУ ДФС в Тернопільській області… – пише “20 хвилин“.