Головна Новини Побиття журналіста Ігора Сцібайла, міліція заперечує факт і стверджує що вінбув п’яним

Побиття журналіста Ігора Сцібайла, міліція заперечує факт і стверджує що вінбув п’яним

Тернопільського журналіста та громадського діяча Ігоря Сцібайла побили біля нічного клубу „Бомба” правоохоронці. Сцібайло, на обличчі якого зараз синці та крововиливи, повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці про те, що його били на свято Спаса міліціонери.
«То було з суботи на неділю, йшов додому, мене спинив наряд міліції,не представились, почали зухвало ставитись, хамити застосували силу. А саме: наносили удари по голові та тілу. В мене зноса почалась сильна кровотеча, попросив їх викликати швидку допомогу. Мало того, що вони цього не зробили, так ще забрискали мене газовим балоном та витягли батарею з мобільного, щоб не міг дозвонитись нікуди, тоді сіли в міліцейський УАЗ та ганебно втекли з того місця де це все відбувалося. Ось такі у нас правоохоронці закону, самі творять безлад кругом і всюду», – розповідає журналіст Добі
Журналіст зараз в обласній лікарні зі струсом мозку та переламаним носом. Ігор Сцібайло повідомив, що незабаром йому мають робити операцію – вправляти ніс.

Міліція в свою чергу, повідомляє іншу історію, 19 серпня о 9 годині ранку в Тернопільський міський відділ звернувся Ігор Сцібайло, який повідомив, що о 5 годині поблизу нічного клубу «Бомба» міліціонери нанесли йому тілесні ушкодження йдеться в повідомленні ЦГС ГУ УМВС
Потерпілий, за висновками медиків, на час звернення перебував у середній ступені алкогольного сп’яніння. Під час службової перевірки з’ясувалося – будь-яких конфліктних ситуацій між міліціонерами, які чергували тієї ночі неподалік розважального закладу, та відпочивальниками не було.
Потерпілий, який офіційно не працює в засобах масової інформації, але представляється незалежним журналістом, не вперше скаржиться на дії правоохоронців. Раніше він неодноразово повідомляв про «неправомірні дії» міліціонерів щодо нього, але жоден такий факт не підтвердився. Окрім цього, правоохоронці неодноразово притягували його до адміністративної відповідальності.
Матеріали перевірки міліціонери направили у прокуратуру для з’ясування усіх обставин.