Головна Новини П’яні винуватці жахливого смертельного ДТП вчора вислухали свій вирок

П’яні винуватці жахливого смертельного ДТП вчора вислухали свій вирок

ДТПЗборівський районний суд виніс вирок винуватцю жахливого ДТП, що трапилось під Зборовом в ніч на 04 листопада 2012 року. Нагадаємо, що у смертельній дорожньо-транспортній пригоді загинуло двоє львів’ян, що їхали на базар у місто Хмельницький – повідомляє ZIP

Водій та пасажир буса, що не впорався з керуванням і допустив зіткнення одразу втекли з місця аварії, але через деякий час їх затримали правоохоронці. Винуватці ДТП були у стані сильного алкогольного спяніння. Досудове розслідування тривало понад чотири місяці, і сьогодні 21 березня було оприлюднено вирок.

Досудовим розслідуванням встановлена достатність доказів для підозри М. Верасюка  у вчинені злочину, передбаченого ч. З ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. Ця стаття передбачає покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

За смерть двох людей Зборівський районний суд засудив М. Верасюка до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Розміри моральних і матеріальних збитків родичами постраждалих заявлені, про те винуватець ДТП не поспішає їх повертати.