Головна Новини Опозиція почне писати єдиний список у понеділок

Опозиція почне писати єдиний список у понеділок

Партійний список

Партійний списокУ понеділок, 28 листопада, відбудеться перше засідання комісії, де будуть обговорювати принципи спільної роботи опозиції на виборах до парламенту в 2012 році. Про це повідомив заступник голови парламентської фракції БЮТ Сергій Соболєв.  Пише Українська правда 
“Я думаю, шанси на успішний результат переговорів із формування списків єдиних кандидатів в округах досить високі, тому що всі в опозиції розуміють: декілька кандидатів на округ – програш усіх”, – сказав Соболєв.
За його словами, у понеділок відбудеться перше засідання опозиції, де ключові політичні сили будуть обговорювати принципи спільної роботи.
“У понеділок ми сідаємо за стіл переговорів, будемо обговорювати формат роботи, визначимо принципи роботи”, – сказав Соболєв.
“Після цього будемо погоджувати конкретних кандидатів від опозиції на кожен округ”, – додав БЮТівець.
Він переконаний, що перемога на виборах до парламенту залежатиме від злагоджених дій опозиції в округах.
“За пропорційною частиною “Батьківщина” та “Фронт змін” візьмуть більшість голосів – мінімум 60%. Якщо домовимося щодо єдиних кандидатів в округах, у чому я не сумніваюся, то мінімум половина мажоритарних округів буде в опозиції”, – прогнозує політик.
Соболєв також прокоментував вихід із Комітету опору диктатурі партії Анатолія Гриценка “Громадянська позиція”.
“Я про це почув зі ЗМІ. Сподіваюся в понеділок побачити його на зборах комітету. В усякому разі, на останньому засіданні партія Гриценка ще була складовою комітету”, – зазначив нардеп.