Головна Новини Нав’язлива ідея з “плазменними” телевізорами не покидає намісника Януковича

Нав’язлива ідея з “плазменними” телевізорами не покидає намісника Януковича

Хизуючись перед Міністром успіхами у сільському господарстві, не оминув Валентин Хоптян не менш видатні досягнення області у соціальній сфері. Окрім одіозного «плаватєльного басєйна», відремонтованих стадіонів та реформування первинної ланки медицини, керівник області плекає надію на «плазмєнні тєлєвізори» у кожному класі (нагадаємо, цей вкрай необхідний для впровадження соціальних ініціатив Президента технічний засіб має вже кожна школа Тернопільщини) – пишуть Чортківські новини

Новину про телевізори у кожному класі аграрії області зустріли невдоволеним гулом, адже можна тільки здогадуватись на чиї плечі ляже ідея Януковичевого намісника.
Виходячи, що на Чортківщині, ця ініціатива не знайла достойного впровадження, Стецю спатиметься ще гірше. Хоча, щоб вислужитися він побував на з’їзді Партії Регіонів та висловив своє захоплення на сторінках “Голосу народу.”

Хоча на достойний подарок спортсмену “знайшли” гроші.

А якщо би наш обласний очільник, дарував телевізори за власні кошти, то мабудь і десь знайшлись ще лампові, або чорно-білі, раз достойним дітям дарувались “касетники”.