Головна Новини Наступ на свободу слова у Тернополі? Як атакували сайт Реально (статистика DoS-атак)

Наступ на свободу слова у Тернополі? Як атакували сайт Реально (статистика DoS-атак)

В вівторок 31 серпня близько 21 години на сайт Реально розпочалася дос-атака силою 100 мбіт\с. Адміністратори сайту спочатку відбили атаку, але згодом вона стала ще сильнішою. В пікові години запити на сайт сягали 20 тисяч за секунду. В зв’язку з цим виникали труднощі в інших видань, які розміщуються на тих самих серверах.  

Редакція сайту вважає це перешкоджанням журналістської діяльності та запровадженням цензури і утиском свободи слова в області.

Оскільки статті, які розмішуються на сторінках інтернет-видання є критичними часто піднімаються теми корупції, хабарництва та видання спеціалізується на аналітичнх статтях на політичні теми то вважаємо 50 годинну безперервну дос атаку нічим іншим, як помстою політичних за ту правду, яку намагаємося донести до читача.

Серед останніх статей які могли викликати таку реакцію відео та стаття про Ганьбу губернатора в Зарваниці, саме ми розпочали висвітлення бійки яку спровокували у Великих Гаях мажори та до якої причетні сини Романа Заставного, корупційний скандал за участю голови Кеременецької РДА та аналітику пов’язану з неспроможністю Партії регіонів виставити достойників на мажоритарні округи, а також про співпрацю місцевої «опозиції» з ПР.

Також сьогодні з’явилася інформація що сайт Інформаційний простір також масовано атакують хакери. Тож у Тернополі створюється чистий інтернет простір перед виборами? Але всі сайти не звалити.