Головна Новини Народний депутат Олег Барна вітає земляків з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Народний депутат Олег Барна вітає земляків з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Дорогі земляки! Від щирого серця вітаю Вас з Новим 2016 Роком та Різдвом Христовим!

Маю за честь привітати Вас з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята стануть вісниками яскравих мрій та сподівань, принесуть вашим родинам добробут, мир, достаток та благополуччя!

Хай з останніми хвилинами Старого року вас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2016 Рік принесе перемогу, задоволення та радість.

Ми прожили нелегкий рік, сповнений розчарувань, болю та зневіри, враховуючи всі події, що склалися в Україні – Майдан, Революція Гідності, погіршення економіки, війна на Донбасі, АТО, російська агресія. Але потрібно винести політичні та суспільні уроки, глибоко засвоївши їх.

Будьмо небайдужими та готовими відстоювати свої права і свободи задля успіху нашої держави! Завдання, що стоять сьогодні перед державою, потребують витримки, порозуміння, злагоди й довіри у суспільстві.

Ми єдині, нас усіх єднає Україна. Наша славетна нація протягом всієї історії боролася за незалежність, свободу, щастя, правду та справедливість. Ми здолали перешкоди і йдемо далі з високо піднятою головою та чистою совістю. Бажаю, щоб Ваші серця були сповнені віри та любові, надії та оптимізму, впевненості в подоланні нових вершин!

Хай Різдвяна зоря осяє Божою благодаттю Вас, Ваші родини та наших воїнів-захисників і всю Україну! Переможемо тільки разом! Слава Героям! Слава Україні!

 

З повагою,

Народний депутат України Олег Барна