Головна Новини Нардеп Головко вважає що міліція його побила через наказ Сака

Нардеп Головко вважає що міліція його побила через наказ Сака

Михайло Головко – народний депутат від ВО Свобода який вже «заробив» 4 кримінальних провадження в ефірі УХ-радіо, заявив, що наказ його побити віддав сам начальник ГУ МВСУ в Тернопільській області Віктор Сак.
«Коли ми спілкувалися з керівництвом УМВС в області, сказали, що проводимо зустріч з виборцями, але вони на це не зважали і дали команду йти і топтати. Ви уявляєте, стоять народні депутати, а правоохоронці йдуть і починають, можна так сказати, топтати по людях», – пише ДОБА
Головко каже, що він з побратимами пішов у медпункт і зняв побої, а згодом порушили кримінальну справу з приводу дій працівників правоохоронних органів. Нардеп вважає, що правоохоронці чинили безчинство і такої ганьби давно в Тернополі не було.

«Коли мене працівники Беркуту побили, все потовкли, роздерли сорочку, я підходжу до керівника УМВС в області Сака і кажу: “Дивіться, що ви робите, що працівники правоохоронних органів дозволяють собі робити, який це недоторканний депутат”. І він мені: “А я сам бачив, ви впали і вас люди потоптали”. Явно бреше в очі, тобто людина настільки непорядна і нечесна, займаючи таку високу державну посаду… Люди це чули зі сторони, як він дає вказівки: “Того в автозак, того в автозак, беріть депутата Головка, дайте йому!” Особисто це зввучало зі слів Сака, щоб до депутатів приміняли силу. Вони просто безнаказані» – пожалівся пан Михайло.