Шеф-кухарі та су-шефи з Тернополя – кращі серед своїх українських колег. Це підтверджують результати традиційного гастрономічного конкурсу «ПРОСТО. Їжа без пафосу!», який відбувся 21-23 жовтня 2015 р. у Львові.
Серед учасників смачного змагання – кухарі з Харкова, Одеси, Києва, Івано-Франківська, Львова, Тернополя. З «файного міста» у конкурсі взяли участь 4 кухарі і всі четверо зайняли призові місця! Срібло у своїх категоріях здобули: шеф-кухар ресторану «Файне місто» Віталій Гуралевич, шеф-кухар «КЛУБу Файного міста» Вадим Тимофєєв та су-шеф цього ж закладу Ігор Дживак. Найвищу, золоту нагороду здобув су-шеф «Файного міста» Назар Галик. Що цікаво, на відміну від своїх колег, це перший гастрономічний конкурс Назара. Проте за годину виділеного суддями часу він зумів не лише на відмінно приготувати «Галицьку пательню», а й завоювати симпатію журі, серед яких були досвідчені кухарі міжнародного класу, з Чорногорії, Сербії. Призери зізнаються, що не зважаючи на назву конкурсу, подачі страв були досить серйозні, можна навіть сказати – пафосні. Тому власні досягнення у таких змаганнях цінують і намагатимуться й далі вдосконалювати свої вміння, готуючи найсмачніші страви для тернополян і гостей файного міста.Шеф-кухарі та су-шефи з Тернополя – кращі серед своїх українських колег. Це підтверджують результати традиційного гастрономічного конкурсу «ПРОСТО. Їжа без пафосу!», який відбувся 21-23 жовтня 2015 р. у Львові. Серед учасників смачного змагання – кухарі з Харкова, Одеси, Києва, Івано-Франківська, Львова, Тернополя. З «файного міста» у конкурсі взяли участь 4 кухарі і всі четверо зайняли призові місця! Срібло у своїх категоріях здобули: шеф-кухар ресторану «Файне місто» Віталій Гуралевич, шеф-кухар «КЛУБу Файного міста» Вадим Тимофєєв та су-шеф цього ж закладу Ігор Дживак. Найвищу, золоту нагороду здобув су-шеф «Файного міста» Назар Галик. Що цікаво, на відміну від своїх колег, це перший гастрономічний конкурс Назара. Проте за годину виділеного суддями часу він зумів не лише на відмінно приготувати «Галицьку пательню», а й завоювати симпатію журі, серед яких були досвідчені кухарі міжнародного класу, з Чорногорії, Сербії. Призери зізнаються, що не зважаючи на назву конкурсу, подачі страв були досить серйозні, можна навіть сказати – пафосні. Тому власні досягнення у таких змаганнях цінують і намагатимуться й далі вдосконалювати свої вміння, готуючи найсмачніші страви для тернополян і гостей файного міста.