Головна Новини Нагородили керівника підприємства, яке підозрюють у забрудненні Серету

Нагородили керівника підприємства, яке підозрюють у забрудненні Серету

Напередодні Дня підприємця голова Державної податкової служби у Тернопільській області Олександр Вітрук зустрівся із сумлінними платниками краю.

«Саме завдяки Вашим зусиллям і приватній ініціативі розвивається підприємництво, збільшуються на цій основі надходження до державної скарбниці, створюються нові робочі місця, вирішуються актуальні соціально-економічні проблеми. Спільні дії дають можливість досягти певних позитивних зрушень у ефективному використанні економічного потенціалу регіону, нарощуванні обсягів виробництва продукції і на цій основі підвищення рівня сплати податків до бюджету. Так, за сім місяців до зведеного бюджету сплачено понад мільярд гривень бюджетних платежів. Це на 168 млн грн або на 20% перевищує фактичний показник відповідного періоду минулого року. До місцевих бюджетів в січні-липні поточного року надійшло 563 млн грн, що на 82 млн грн або на 17% більше надходжень аналогічного періоду попереднього року. Розпис місцевих рад виконано майже на 106%.», – зазначив податківець.

Олександр Вітрук привітав підприємців із професійним святом і побажав усім представникам бізнесу Тернопілля здоров’я, подальших успіхів у підприємницькій діяльності, а найкращим платникам податків за сумлінно виконаний обов’язок перед державою – чесно сплачені податки вручив подяки та подарунки. Серед нагороджених – керівники тернопільських підприємств ПАТ «Тернопільський молокозавод» Віталій Ковальчук, ТОВ «СЕ Бортнеце-Україна» Бістрам Екхарт, ТОВ «Натурпродукт-Вега» Павло Говоров, ТОВ «ТК «Мегалополіс-Україна» Левон Багдасарян, борщівського ДП «Дінтер Україна Скала» Олександр Шалагін, збаразького ПАТ «Тернопільський кар’єр» Марія Кубик, підволочиського сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Україна» Олег Крижовачук, теребовлянського ТОВ «Микуленецький бровар» Степан Троян, а також приватні підприємці Марія Гадз (Бучацький район), Оксана Малик і Ярослав Ільччук (Тернопільський район), Олег Музика і Тетяна Іскрицька (м. Тернопіль).