Головна Новини Начальника охорони Теркурію “пов’язали” та закрили в психлікарні

Начальника охорони Теркурію “пов’язали” та закрили в психлікарні

злочинЯк стало відомо, нещодавно з наркотиками УБОЗівці затримали групу осіб, серед яких був начальник охорони відомої шкарпеткової фабрики “Теркурій”, та за сумісництвом син відомого в Тернополі бізнесмена,  який нині пробує пробитися до Парламенту на Південному окрузі.

Минулого вівторка, 19 червня, суддя тернопільського міськрайонного суду змінив міру запобіжного заходу для «мажорного» хлопця і випустив його під заставу (називається сума в декілька десятків тисяч гривень), повідомляє ТТ з посиланням на Номер один.

Та не встиг втішений юнак розтерти руки від наручників, як «браслети», за неофіційною, але інформацією, яка заслуговує на довіру, знову клацнули на запястках – у правоохоронців знайшлася ще одна серйозна стаття обвинувачення.

На даний час, молодий чоловік перебуває у психо-невролонічній лікарні під конвоєм у загратованій палаті. Про це повідомляють нам власні джерела.

Можливо, що таким чином намагаються зробити тата більш слухняним, адже він має намір балотуватися по одному з округів Тернопільщини в народні депутати і для багатьох впливових суперників  зокрема, там пробують свої сили і міністерські племінники і відставні генерали для яких – кандидатів є кісткою в горлі.

Дізнатися офіційну інформацію по цій справі виявилося справою надскладною. Оскільки кожна із правоохоронних інстанцій говорить на цю тему не охоче. При тому, що неофіційно повідомляють, що випадок мав місце. Натомість керівник сектору зв’язків із громадськістю обласної міліції Петро Колісник на прохання прокоментувати ситуацію зазначив, що інформація не відповідає дійсності. Відтак коментувати у такому випадку немає що, повідомляє ТТ