Головна Новини На Тернопільщині затримали четвертого хабарника в погонах

На Тернопільщині затримали четвертого хабарника в погонах

18 березня четвертого міліцонера хабарника за місяць затримали оперативники СБУ спільно з представниками внутрішньої безпеки МВС на Тернопільщині.

На цей раз на гачок до правоохоронців потрапив заступник начальника районного відділення національної поліції сума неправомірної вигоди становила 700 доларів.

Заступник начальника відділення поліції сам звернувся до матері хлопчика і запропонував «вирішити питання». Розуміючи розчарування жінки, поліцейський скористався її безвихідним становищем. Мати, знаючи, що її син не винен, та не бажаючи сприяти незаконній діяльності правоохоронців, вирішила звернутися до Управління внутрішньої безпеки в Тернопільській області.

За обіцяними грошима підполковник поліції сам прийшов до будинку, де проживала жінка. Одразу після отримання неправомірної вигоди поліцейського було затримано та доставлено до прокуратури для проведення необхідних слідчих дій” – повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Додамо, що 26 лютого СБУ затримала двох поліцейських — начальника відділу головного слідчого уравління Тернопільського обласного управління національної поліції та слідчого карного розшуку із хабарем 1600 доларів за закриття кримінального провадження, відкритого за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

.