Головна Новини На Тернопільщині п’яний чоловік побив колишню тещу

На Тернопільщині п’яний чоловік побив колишню тещу

 У Тернопільській області чоловік побив колишню тещу. Про це йдеться у вироку Борщівського райсуду, пишуть Тернопільські події. 

На суді чоловік вину визнав частково і пояснив, що з потерпілою проживає по сусідству, яка є його колишньою тещою та з якою в нього склалися неприязні відносини, які продовжуються тривалий час. Також у нього неприязні відносини з дочкою потерпілої, яка є рідною сестрою його колишньої дружини та проживає з потерпілою. 11 серпня 2023 року біля 22 години він через паркан переліз на подвір`я до потерпілої і почав сварку з жінкою через те, що вони не зняли із стовпа на його подвір`ї дроти, якими до них підведений інтернет, як він їх перед цим просив, бо стовп прогнив і він його вирішив спиляти. В цей час до нього підійшов син і наніс йому удари кулаком у ніс, від яких він зігнувся. І тоді він почув крик потерпілої, яка казала їм спинитися. Він не заперечує, що в цей момент міг рукою зачепити потерпілу, навмисно їй удар не наносив.

На суді жінка розповіла, що дійсно з обвинуваченим, який являється її колишнім зятем, у неї склалися неприязні відносини. Того дня, 11 серпня 2023 року, після 22 години він два рази приходив до них на подвір`я, був п`яний. Вона вийшла з будинку, бо донька сказала, що він уже пішов, однак в цей момент чоловік опинився біля неї, почав кричати до неї, нецензурно лаятися, махати руками і лівою рукою наніс їй удар у живіт зліва, від якого вона відчула біль та зігнулася. Тоді дочка почала кричати, а онук випровадив чоловіка з подвір`я. 18 серпня 2023 року вона звернулася до лікарні, а 29 серпня 2023 року звернулася із заявою в поліцію.

Суд визнав чоловіка винним та оштрафував на 850 грн.