Головна Новини На щиті повертається в рідну Теребовлю Сергій Петрів

На щиті повертається в рідну Теребовлю Сергій Петрів

Сумна звістка для Теребовлянської громади. Війна забрала мешканця м.Теребовля Сергія Богдановича Петріва, 01.11.1996 р.н., котрий мужньо захищав територіальну цілісність України та наше майбутнє.
Військовослужбовець помер 14 січня 2024 року від поранень, отриманих в бою на Лиманському напрямі в районі Серебрянського лісу Донецької області.

Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють найщиріші співчуття та слова підтримки в цю нелегку хвилину родині покійного захисника. Це непоправна втрата для всієї громади. Поділяємо горе рідних Сергія. Схиляємо у скорботі голови перед світлою пам’яттю Героя! Нехай душа покійного знайде вічний спокій!

“Шановні теребовлянці! Просимо вас сьогодні, 16 січня, зустріти з молитвою  й лампадками  домовину  з тілом нашого загиблого Героя Сергія Петріва та вшанувати його світлу пам‘ять. 
Час зустрічі -13.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Цього ж дня о 18.00 год. відбудеться парастас за покійним за адресою: м.Теребовля, вул.Шевченка, 202″, – повідомили у міськраді.