Головна Новини Минає 40 днів відтоді як Андрій Чабан перейшов у Вічність…

Минає 40 днів відтоді як Андрій Чабан перейшов у Вічність…

svichka Батько вбитого в зоні АТО військовослужбовця, 26-річного Андрія Чабана із села Залісці запрошує збаражчан вшанувати пам’ять  сина у сороковини його смерті, повідомляє Народне слово
− 24 липня біля міста Первомайськ на Луганщині російський снайпер розстріляв мого єдиного сина, − сказав Олександр Чабан, звертаючись до збаразької громади на урочинах з нагоди Дня Незалежності України. – Йому було тільки 26 років. Андрій залишив батьків, наречену, дитину, яку фактично всиновив. Він загинув достойно, не зрадив присязі. Мій син просив не вірити в пропагандистські байки, що в рядах ДНР та ЛНР воюють наші так звані брати. Це бореться Росія проти незалежної України.
Олександр Чабан запросив усіх, хто може, 31 серпня приїхати у  Залісці. О 9 годинівідбудеться Служба Божа в церкві, а о 12 год. − панахида на цвинтарі. Після цього, за традицією цього села, людей чекають у батьківській хаті захисника Вітчизни.

Батько Андрія Чабана просить пам’ятати героїв, які віддали своє життя за Україну.

Районна державна адміністрація взялася за організацію поїздки збаражан у Залісці, тож якщо ви маєте бажання  в неділю, 31 серпня, поїхати  на могилу військового-земляка Андрія Чабана, щоб вшанувати його пам’ять у сороковий день загибелі, то о 13.00 год. на майдані Івана Франка у Збаражі на вас чекатимуть два автобуси.