Головна Новини Можливості Консьєрж-сервісу Мастеркард

Можливості Консьєрж-сервісу Мастеркард

Організація закордонної подорожі, пошук квитків на концерт, придбання товарів або замовлення послуг — це завдання, що потребують часу та певних зусиль. Однак клієнти Mastercard можуть звільнити себе від розв’язання цих питань, просто звернувшись до Консьєрж сервісу.

Співробітники Concierge — це професіонали з досить широкими можливостями. Вони готові безкоштовно надати вам першокласні послуги в цілодобовому режимі, водночас не має значення, у якій частині світу ви зараз перебуваєте.

Якщо ви вирішите оформити преміальну картку Мастеркард, одразу після цього вам будуть надані контактні дані Консьєрж-сервісу. Використовуючи їх, ви зможете звернутися до свого особистого помічника:

  • через месенджери Telegram, Viber, Whatsapp;
  • за телефоном;
  • за допомогою електронної пошти.

Співробітники Консьєрж-сервісу спілкуються українською, російською та англійською мовами.

З якими дорученнями можна звернутися в сервіс Concierge

Пошук товарів і послуг, бронювання столиків, персональні нагадування — це лише невеликий перелік того, з чим може допомогти ваш персональний асистент. Іншими популярними послугами є:

  • Розробка маршруту подорожі. Просто повідомте співробітнику Консьєрж-сервісу, що бажаєте подорожувати. Усі організаційні питання, складання маршруту, бронювання номерів у готелях та інші нюанси візьме на себе ваш особистий помічник.
  • Організація дозвілля. Професіонали сервісу Concierge допоможуть навіть у тому випадку, якщо вам просто нема чим зайнятися ввечері. Підбір кіносеансу, пошук фешенебельного клубу, замовлення квитків на концерт — усе це та навіть більше буде виконано швидко і в кращому вигляді. Якщо захочете влаштувати по-справжньому великий захід, ваш помічник може звернутися до агентства з організації свят.
  • Пошук інформації, замовлення товарів або послуг. Дізнатися графік прийому в клініці, забронювати столик у ресторані, замовити таксі, віддати речі до хімчистки — звернутися до консьєржа можна практично з будь-якими дорученнями. Якщо це можливо, ваш особистий помічник візьме всі турботи на себе.

Персональні нагадування для клієнтів Mastercard

Співробітники Консьєрж-сервісу запам’ятають і нагадають вам про день народження родича, планове відвідування лікаря, важливу ​​ділову зустріч тощо. Із сервісом Concierge ви можете розслабитися та бути впевненими, що за наближення важливої ​​події ваш особистий помічник нагадає про неї. Крім того, співробітник Консьєрж-сервісу може розбудити вас, щоб ви не пропустили ранній рейс, організувати подачу трансферу і виконати безліч інших доручень.