Головна Новини Міліціонери не дали “на повну” розгулятися злодіям

Міліціонери не дали “на повну” розгулятися злодіям

Двоє жителів обласного центру намагалися викрасти автомобільні диски з шиномонтажу, та довести свій злочинний задум до кінця їм завадили міліціонери.
Повідомлення про крадіжку надійшло до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції від випадково перехожого. Він розповів, що двоє підозрілих чоловіків активно господарюють на території шиномонтажу. Виїхавши за вказаною адресою, співробітники міліції побачили, як двоє зловмисників перетягували автомобільні диски з шиномонтажу в лісосмугу, що неподалік.
Як з’ясувалося, крадіями виявилися двоє тернополян, 1978 та 1980 років народження. Чоловіки були знайомі між собою. Перед тим, як вирушити на злочин, вони добряче хильнули спиртного. У одного із них виникла ідея, як можна легко підзаробити, не докладаючи зайвих зусиль. Реалізовувати свій задум вирушили на шиномонтаж. Проникнувши на його територію, почали виносити звідти автомобільні диски. За цією справою їх і застали міліціонери.
Розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисників кваліфікують за ч. 2 ст. 115 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (незакінчений замах на крадіжку).