Головна Новини Метаморфози в Тернопільській освіті – побратими пхають на посаду не чесних на...

Метаморфози в Тернопільській освіті – побратими пхають на посаду не чесних на руку посестер

pohulak1Як ми вже повідомляли, в Тернопільській області ніяк не можуть призначити директора департаменту  освіти. Нещодавно ми повідомляли, що документи на керівника департаменту повезла новонавернена свободівка Марія Баб’юк, однак чи то після публікацій в ЗМІ, чи з ніших причин її кандидатуру наразі не розглядають у міністерстві освіти.

Однак, розглядали кандидатуру ще однієї «посестри» – не менш одіозної і скандальновідомої Ольги Похиляк.

Як подейкують працівники міського управління, Ольга Петрівна вже майже попрощалася із співробітниками та збирала речі  мотивуючи це, своїм призначенням на вищу посаду.

Однак сьогодні повернулася на своє робоче місце із планами на майбутнє, причина – листи які направили представники громадських організацій із зазначеними скандальними фактами діяльності Ольги Похиляк на посаді керівника Управління освіти і науки міста Тернополя. За даними джерел з ОДА, копії були направлені Олегу Сиротюку, та вищим інстанціям уповноваженим приймати рішення. Тож  поки що обидві кандидатки отримали облизня від МОН і залишилися при своїх інтересах.

Тож виникає питання, чи дійсно в цілій Тернопільській області побратими  можуть запропонувати на посаду директора департаменту освіти «ректорку самозванку» і  організаторку різного роду  «схем» – посестер за якими плаче не керівна посада, а нари.