Головна Новини Матрифайло не знає звідки в його працівників гроші на побудову “Діснейлендів”

Матрифайло не знає звідки в його працівників гроші на побудову “Діснейлендів”

Solt_5Сайт Реально вже повідомляв про те, що  один із співробітників Тернопільського МРЕВ  Сергій Солтис дивує аж два не бідних приміських села своїми маєтками.

Тож, Автомайдан Тернопіль поцікавився  в начальника ДАІ Андрія Матрифайла звідки співробітник МРЕВ взяв гроші на побудову в околицях міста 2 маєтків.

«Я вважаю це правильно, люди повинні знати, де хто живе, на чому їздить і тому подібне. Я не можу знати про кожного, тому це дуже добре, що є активісти громадських організацій і все виходить на зовні. Тепер я особисто маю в цьому розібратися», – ствердив Андрій Матрифайло.

Нагадуємо раніше ми оприлюднили інформацію про будні працівників МРЕВ. Для початку ми ознайомили громадськість із власним транспортом даїшників. Розкішні колекції машин вражали. Тож вирішили перевірити доходи працівників МРЕВ. Однак даішники законно відмовилися показати власні декларації.Тепер  перейшли до розголошення інформації про нерухомість держслужбовців. Інспектор відділу реєстраційно-екзаменаційної служби Сергій Солтис побудував маєтки в котеджному містечку Березовиці та в Петриках. Останній ми назвали «Палацом із Діснейленда».