Головна Новини “Маскі шоу” в Козі зіпсувало мистецьку програму

“Маскі шоу” в Козі зіпсувало мистецьку програму

В суботу 18 лютого 2012 року багато відвідувачів арт-кафе “Коза” та інших нічних розважальних закладів стали свідками дивної міліцейської операції. Раптом, посеред проведення мистецької програми у “Козу” увірвалися задрапіровані в маски і чорне озброєні міліціонери і не надаючи жодних пояснень почали безпідставно “шманати” усіх відвідувачів кафе.

За інформацією свідків такий же трус був проведений того вечора і у ресторані “Максим” та інших вечірніх розважальних закладах міста Тернополя. Що це – тренування міліції до Євро-2012 за рахунок простих громадян, які вибрались відпочити на вихідні? Бо збоку це виглядало, як штучне нагнітання криміногенної ситуації, коли безборонних і цілком мирних молодих людей грубо і безапеляційно обмацують озброєні до зубів “гобліни” у масках.

Цей випадок є ще одним підтвердженням справедливості причин, за якими прості співгромадяни насправді називають працівників УМВС “МУСОРАМИ”, навіть не “мєнтами”, як намагаються нас переконати “узкоязичні” серіали і спеціалізовані “мусорські” телепередачі – про це повідомив Зорян Безкоровайний у мережі facebook.