Головна Новини “Майдан” стежитеме за “слугами народу”

“Майдан” стежитеме за “слугами народу”

IMG_3208-300x225Молоді чоловіки, які пройшли крізь горнило Майдану, коктейлів Молотова і поранення вирішили, щоб їхні зусилля не були марними обєднатися в громадську організацію, яка стежитиме за «слугами народу» в Тернополі.

Сьогодні на контролі громадської організації чимало питань, серед яких банкрутство комунального підприємства МШЕД, забудова парку Відродження та інших територій міста, підготовка тернополян до можливих воєнних дій та багато іншого. Представники «Майдану Тернопіль» планують залучитися до роботи в громадських радах при державних структурах, однак вважають, що співпраця із чиновниками буде нелегкою.

«В нас позиція до міського голови дуже чітка, він слуга народу, в нього є зарплата, яку ми з вами платимо, тому він має бути максимально відкритий до людей, і такі речі як закривати міську раду, коли під стіни приходить тернопільська громада є недопустимими. Ми прикладемо максимум зусиль для того щоб це більше не повторилося», – ствердив засновник «Майдану Тернопіль» Богдан Брич.