Головна Новини Лилу з Хоптяном бракує…. 16 мільйонів

Лилу з Хоптяном бракує…. 16 мільйонів

Будівельна фірма «Тернопільбуд» готова за два місяці довести до готовності найбільший довгобуд Тернополя – обласний архів. Єдина умова – своєчасне фінансування. Як тільки гроші надійдуть на рахунок підприємства, воно готове розпочати добудову. Значний об’єм робіт уже виконано, тому на завершення об’єкта потрібно близько двох місяців інтенсивної роботи будівельників.

_– Зі зміною влади щоразу бачення цього об’єкта змінюється. Зараз довгобуд начинений інженерією, тому потребує охорони. Там встановлено котел та систему опалення.  За підрахунками фахівців, на добудову архіву потрібно близько 16 млн. грн. Такою є вартість об’єкта під ключ. Тут враховані не тільки будівельні роботи, а й обладнання та устаткування, – каже генеральний директор ТОВ «Тернопільбуд» Василь Лило.

Натомість на ремонтно-будівельні роботи потрібно близько 10 млн. грн. Влада від об’єкта не відмовляється і обіцяє виділити гроші. Інше питання – коли це відбудеться? Зараз на об’єкті влаштовано благоустрій, зроблено огорожу, фасад будівлі. Чимало виконано і в частині внутрішньо-будівельних робіт, тому, думаю, протягом року цей об’єкт буде завершено, каже Василь Лило.

http://gazeta1.com