Головна Новини Лікаря який взяв хабар 400 гривень звільнять

Лікаря який взяв хабар 400 гривень звільнять

хабар

хабарПостановою районного суду визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення заступника головного лікаря однієї з центральних районних лікарень області та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень

У 400 гривень оцінив заступник головного лікаря однієї з центральних районних лікарень області свої послуги у швидкому оформленні та видачі медичної довідки.
Саме таку суму зажадав та отримав медичний працівник від жителя районного центру за можливість швидкого отримання, без проходження усієї процедури, медичної довідки необхідної для одержання дозволу на об’єкт дозвільної системи, а саме, для придбання та реєстрації мисливської зброї.
За рішенням районного суду отримані посадовцем кошти скеровано в дохід держави, а посадовця, за отримання неправомірної винагороди визнано винним у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення та зобов’язано сплатити штраф у розмірі 850 гривень.

Відповідно до законодавства України, спрямованого на запобігання та протидію корупції, зазначений посадовець повинен бути звільнений із займаної ним посади.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області