Головна Новини Клюєв хоче омолодити Кабмін

Клюєв хоче омолодити Кабмін

Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв заявляє, що Уряд активніше залучатиме до своєї роботи талановитих молодих спеціалістів. Про це він заявив у понеділок під час вручення посвідчень молодим працівникам Мінекономрозвитку, – інформує прес-служба Кабміну.

«Якщо у молодих людей є прагнення багато і добре працювати, є прагнення досягти успіху, то це треба тільки вітати і стимулювати», – сказав Андрій Клюєв.
Перший віце-прем’єр-міністр привітав молодих спеціалістів з тим, що вони пройшли складний конкурс та працюватимуть в Міністерстві: «Я сподіваюся, що ви зробите у нашому Міністерстві, а можливо й у Кабінеті Міністрів гарну кар’єру».
Перший заступник глави Уряду побажав новим працівникам Міністерства, аби вони завжди досягали поставлених цілей, зробили гарну кар’єру та щоб набуті знання та праця приносили користь Україні. «Керівництво країни вважає, що за молоддю, за вами – наше майбутнє. Ми зараз серйозно займаємося підготовкою нових кадрів. У нас не вистачає молодих енергійних людей і це перший крок», – підкреслив він та додав, що зі свого боку надаватиме новим працівникам всіляку підтримку.
Андрій Клюєв вручив молодим спеціалістам посвідчення працівника Міністерства.
Перший віце-прем’єр-міністр повідомив, що започатковану практику буде продовжено і наступного року, розглядається також можливість залучення молодих кадрів і до Секретаріату Кабінету Міністрів України.
У 2011 році за дорученням першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Андрія Клюєва започатковано програму співпраці з провідними вищими навчальними закладами освіти щодо залучення перспективних, талановитих випускників для роботи в державних органах виконавчої влади.
З цією метою Мінекономрозвитку звернулося до ректорів 9 провідних вузів, які готують фахівців в галузі економіки, з проханням сприяти відбору кращих випускників магістратури, які володіють іноземною мовою та закінчили навчання з відзнакою.
За результатами конкурсного відбору випускників 2011 року та співбесід з керівництвом Міністерства, 15 молодих людей, які виявили бажання працювати у відомстві, були запрошені до роботи у Мінекономрозвитку.