Головна Новини Хоптян зустрівся з представником батька Алсу

Хоптян зустрівся з представником батька Алсу

Голова ОДА Валентин Хоптян провів робочу зустріч із генеральним директором підприємства з іноземними інвестиціями «Лукойл-Україна» Андрієм Гаврильцем.

Андрій Гаврилець розповів, що очолювана ним компанія створена у листопаді 1999 року для організації роздрібної мережі реалізації нафтопродуктів в Україні.

Відкриттям дочірнього підприємства «Лукойл-Україна» «ЛУКОЙЛ» завершив створення замкненого виробничого циклу в  Україні: постачання сировини, виробництво нафтопродуктів, їх транспортування та продаж кінцевому споживачеві.

Під час зустрічі було обговорено низку проектів, які компанія реалізовує та планує втілити в життя на території Тернопільської області. Місцем дислокації одного із них є Кременецький район, де вже створено 25 нових робочих місць та заплановано створити ще 100.

Голова ОДА наголосив, що обласна державна адміністрація зацікавлена у залученні інвестицій в економіку регіону, а тому всіляко сприятиме розвитку підприємницької активності, створенню сприятливого інвестиційного клімату. Метою такої роботи є модернізація економіки, створення високопродуктивних та високооплачуваних робочих місць.

На завершення зустрічі голова ОДА запросив А.Гаврильця та представників «Лукойл-Україна» взяти участь у роботі VII Міжнародного інвестиційного форуму, який відбудеться 27-28 квітня в м.Тернополі.

Нагадаємо, що кожен куплний літр бензану на автозаправках Лукойл – робить голос цієї співачки кращим, адже власником нафтової імперії є її батько.