Головна Новини Хоптян і Демішкан “наобідались” в “Крайній хаті”

Хоптян і Демішкан “наобідались” в “Крайній хаті”

Тернопільськими дорогами возився головний дорожник України. Володимир Демішкан керує Укравтодором, який і мав би будувати європейські і якісні автошляхи.

Як виявилося, найважливішою дорогою в області є магістраль до села Синьків Заліщицького району. Адже саме туди впершу чергу поїхав керівник Укравтодору. Окрім традиційних проблем «на Русі» — дурнів та доріг, існують і давні традиції «на дорогу на коня»… Пояснити чим же так унікальні тернопільські дороги найповажніша людина області Валентин Хопятн і столичний дорожник Володимир Демішкан наважилися лише на порозі генделика. Офіційно виступали перед журналістами коло «Крайньої хати», яка розміщена на трасі Чернівці-Тернопіль поблизу села Товсте Заліщицького району.

Другою та останньою дорогою, яка цікавила Володимира Демішкана в нашій області виявилася дорога з Кременця до Почаєва. Якщо олігарх Дмитро Фірташ возиться до Синьківа, то до Почаєва не менше як раз в рік приїжджає сам «Проффесор» України. Щоправда, їздити нею буде вже не довго. Зовсім скоро поблизу Почаєва відкриють сучасний вертолітний майданчик. Але це вже зовсім інша історія.

Не забув і Валентин Антонович про свою Батьківщину, тому пріоритетним напрямком визначено побудову дороги “на Хмельницьк”.

В силу того, що відео з сюжету ОДТРК, назва “генделика” затушована.