Головна Новини Хакери щоп’ятниці будуть атакувати державні сайти

Хакери щоп’ятниці будуть атакувати державні сайти

AnonymousХакери з AntiSec, що входить у відомий рух Anonymous, заявили про схему F*ck the FBI Friday – атаки на держсайти по п’ятницях.

Хакери з AntiSec, що входить у відомий рух Anonymous, заявили, що слідом за недавно атакованим ресурсами американської Федеральної торгової комісії вони мають намір продовжувати нові атаки кожну п’ятницю.

За запевненням одного з представників хакерської команди, зараз вони активно стежать за ситуацією, що розгортається навколо антипіратської угоди ACTA, а також її американських прообразів, зокрема SOPA, пише “Дзеркало тижня“.

Він також зазначив, що хакерський рух зараз обговорює свої подальші дії щодо силових відомств США, зокрема ФБР і ЦРУ. Представник групи розповів, що серед найбільш ймовірних ініціатив Anonymous і AntiSec – схема FFF (F*ck the FBI Friday), в рамках якої кожну п’ятницю планується проводити ті чи інші атаки на ресурси урядових органів і в першу чергу силових.

“У нас вже є десятки цілей. Кожну п’ятницю ми будемо ініціювати нападу на будь-які конкретні цілі, відключаючи від Інтернету якнайбільше урядових та корупційних корпоративних сайтів”, – повідомив один з хакерів.

Він також додав, що Anonymous не обмежуватимуться простими дефейсами ресурсів, атакуватимуть також урядові бази даних, поштові сервери та інші ресурси.