Головна Новини Кандидат ляшківець поклеїв порошенківця

Кандидат ляшківець поклеїв порошенківця

KZIRJ_5До чергової частини обласного управління міліції надійшло повідомлення, що селі Великі Гаї Тернопільського району двоє невідомих чоловіків пошкоджують плакати з передвиборчою агітацією одного з кандидатів в народні депутати. Слідчо-оперативна група місцевого райвідділу міліції виїхала на місце події для з’ясування усіх обставин.

Як повідомили згодом в оперативному штабі управління громадської безпеки обласної міліції, правоохоронці оперативно встановили осіб, які пошкодили агітаційні плакати. Порушниками виявилися двоє жителів району, один з яких, до слова, теж балотується в народні депутати.

Дану подію внесено до Журналу єдиного обліку Тернопільського райвідділу міліції. Правоохоронці проводять перевірку, за результатами якої буде винесено законне рішення.

ЮРІЙ ПЕТРИНА, активіст ГО Всеукраїнське об’єднання «Автомайдан»:

«Я вийшов з машини і мої знайомі також повиходили з машини, кажу: «давайте подивимося, що тут буде робитися. До нас якраз наближався чоловік в «шльомі», який попри нас пройшов і ми замітили, що він звертає увагу на «слупи» і на дошки оголошень, де наклеєні агітаційні листівки людей, які йдуть на вибори. І смішно, і грішно з одної сторони, що людина сама займається таким. Він був здивований оперативністю роботи нашої, оперативністю роботи інспекторів ДАІ, і слідчо-оперативної групи. Зразу всі так під’їхали на місце затримання даного мотоцикла. Ну і з’ясувалося, що один, самий головний, хто клеїв ці слова «тушка», був саме Чудик Арсен Ігорович. Кандидат в народні депутати також по 165 виборчому окрузі».

РУСТАМ ЕРГЕШОВ, регіональний координатор громадської мережі «ОПОРА»:

«Було затримано два представника, як з’ясувалось, один з тих представників є представником Радикальної партії Ляшка і був тією особою, яка представляє кандидата в народні депутати від тієї самої політичної сили. Звичайно ж, далі справа переходить в правоохоронні органи».

Ми зателефонували до пана Чудика, щоб він пояснив ситуацію.

«- Можна з Вами домовитися про коментар щодо ситуації, яка трапилась минулими вихідними?

–         Давайте я звільнюсь і Вас наберу» – повідомляє ІНТБ