Головна Новини Кадри Хоптяна перевтілюються в новій владі?

Кадри Хоптяна перевтілюються в новій владі?

getImage-7Народний депутат від Батьківщини Василь Деревляний лобіює на посаду керівника Тернопільської служби автомобільних доріг «любого друга» Валентина Хоптяна Ігроа Тернового. Про це стало відомо Погляду.

Цікаво чи казав Василь Тимофійович перебуваючи на прийомі в голови «Укравтодору» про те, що працівники Деренівського асфальтобетонного вже три місяці не отримують заробітну плату.

А Борги Деренівського АБЗ підприємства за газ та електропостачання давно перевалили за мільйон гривень.

Варто нагадати, що колишній голова ОДА Валентин Хоптян був частий гість у Деренівці. Тодішній губернатор достатньо тісно спілкувався з паном Терновим. Нагадаємо також, що за кілька минулих років на тернопільські дороги з бюджету виділялися сотні мільйонів гривень. Та у цей час Деренівський АБЗ під керівництвом підопічного Василя Деревляного зумів накопити величезні борги та не виплачувати людям зарплату.

На всеукраїнському рівні ситуація така сама,  УкрАвтоДор – одна з традиційних годівниць влади, яка відповідає за жахливі українські дороги та розподіляє бюджетні кошти на ремонт шляхів – пише в своєму блозі Сергій Лєщенко, на Українській правді.

 Головою УкрАвтоДору став Олександр Малін.

І тепер Малін днями ініціював перед Міністерством інфраструктури призначення першого заступника. В поданні вказане прізвище Володимира Галушка, який з 2010 по 2013 роки був заступником керівника УкрАвтоДору.

Річ у тім, що Галушко – людина одного з найближчих соратників Януковича Володимира Демішкана, який входив до сумновідомого мисливського клубу “Кедр”, що взяв у оренду 30 тисяч гектарів мисливського господарства Сухолуччя та був зареєстрований за адресою Межигір’я.

З 2010 року Галушко був заступником Демішкана з фінансових питань, зокрема – протягом грандіозного “розпилу” на Євро-2012. До цього, з 2008 по 2010 рік Галушко був помічником народного депутата – того самого Демішкана.

Тепер він знову вертається у владу.

Окрім того, нова влада вже призначила керівника Державної компанії “Автомобільні дороги України”, яка володіє виробничими потужностями УкрАвтоДору. Посаду отримав Орест Проник – син ще однієї людини Демішкана Юрія Проника.

При Януковичі Проник-молодший очолював державне підприємство “КиївДорУпр”, а його батько Проник-старший за часів Януковича був керівником Служби автодоріг у Рівненській області. Тепер син пішов на підвищення, а батько ще, здається, залишається на старій посаді.