Головна Новини iPhone SE 2 вже у продажу

iPhone SE 2 вже у продажу

Довгоочікувана новинка iPhone SE 2 стала доступною для продажу. Вона має всі шанси повторити успіх культового девайсу 2016 року. SE вважається найкомпактнішою і найдоступнішою моделлю в своїй категорії, її вже можна купити у фірмових магазинах Apple і авторизованих точках продажу більш ніж в 40 країнах. Щодо України, то її поки немає у переліку країн першої хвилі продажу.

Особливості брендової новинки 2020 року

Анонс моделі SE відбувся у середині квітня, вона отримала фірмовий дизайн у стилі iPhone 8 з екраном в 4,7 дюйма та кнопкою Home. Девайс має сканер відбитків пальців, сучасну SoC A13 Bionic і прогресивну камеру на 12 мегапікселів. В комплекті користувачі новинки отримають:

  • провідникові навушники EarPods;
  • кабель Lightning/ USB;
  • адаптер потужністю 5 Вт.

Компанія Apple свою новинку iPhone SE 2 випускає у трьох варіантах: з 64, 128 і 256 Гб вбудованої фізичної пам’яті. Щодо зовнішнього вигляду, то тут також передбачено три варіанти кольорового рішення: червоний, чорний і білий.

Коли можна буде купити iPhone SE 2 в Україні?

Офіційної інформації щодо того, коли брендова новинка стане доступною для продажу в Україні, немає. Експерти вважають, що в нашій країні її можна буде купити в травні-червні, все залежить від певних зовнішніх обставин і ситуації у світі. Деякі відомі інтернет-магазини вже запустили попередній продаж нового iPhone. Фанатам продукції Apple варто дочекатись офіційного продажу і замовляти брендову техніку лише в перевірених і надійних торгових точках.