Головна Новини Як Муца обставляють на окрузі

Як Муца обставляють на окрузі

ЖеліховськийЗаступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський провів робочу зустріч із головами сільських рад Шумського району щодо розвитку регіонів і залучення нових інвесторів.

На нараді також були присутні голова управління «Укр/ін/банку» Володимир Клименко, голова районної державної адміністрації Віктор Садовський, начальник служби автомобільних доріг в Тернопільській області Микола Гнатів.
«Президент України Віктор Янукович наголошує на запровадженні механізму участі громадян в прийнятті рішень і наданні місцевим громадам реальних важелів впливу на державну політику, – сказав Юрій Желіховський. – Підтримується така ініціатива і головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном, який наголошує на важливості ведення діалогу безпосередньо з населенням. Керівництво області тримає під особистим контролем питання, що стосуються участі територіальних громад в житті району чи області».
Найбільшу увагу присутні приділили питанню ремонту доріг. Шумському району попередньо вирішено виділити кошти в сумі біля 50 млн. грн.
Крім цього, розглянули питання можливості залучення інвесторів в розвиток соціально-економічної сфери, а саме: житлово-комунальне господарство, благоустрій, розвиток малого та середнього бізнесу.
Крім дороги державного значення Острог-Кремецець-Почаїв-Радивилів (9,2 км), планується також ремонт доріг місцевого значення: Шумськ-Білокриниця (22,5 км), Катеринівка-Борсуки (10 км), Андрушівка-Стіжок (30,5 км), Шумськ-Кути (8,9 км), Шумськ-Боложівка (10 км), Піщатинці-Якимівці ч/з Гринківці (9,5 км), по м.Шумськ (3 км), на Матвіївці (2,5 км), на Шкроботівку (3,6 км), на Залісці (4 км), на Цеценівка (3 км), на Люд вище (1,8 км), на Садки (9,9 км), на Ново став (12 км).