Головна Новини Гроші виділені на агітаторів Партії регіонів хочуть роздати малозабезпеченим

Гроші виділені на агітаторів Партії регіонів хочуть роздати малозабезпеченим

Партія регіонівВчора під час прес-конференції присвяченої підсумкам третього пленарного засідання 43 сесії Тернопільської обласної ради Олексій Кайда розповів про долю 12 мільйонів гривень виділені для залучення додаткових соціальних працівників.

За словами очільника облради ці люди мають стати агітаторами партії влади на виборах до Парламенту.

Очільник облради наголосив:«Переконаний, що депутати зробили правильний висновок, не перерозподіливши майже 12 мільйонів гривень, які надійшли з державного бюджету на так званих тимчасових соціальних працівників, які мали б працювати в кожному районі. Більшість депутатів переконані, що ці соцпрацівники за державний кошт будуть виконувати роль агітаторів від партії влади. Зарплата їм передбачена приблизно на тисячу гривень вища за ту, яку мають люди, які постійно працюють у соціальній сфері».

«Якщо є в державі додаткові кошти то їх можна направити на соціальну допомогу для людей які потребують. А не створювати армію соціальних працівників. На наступному засіданні будемо вирішувати долю цих коштів. Будемо наполягати, щоб ця субвенція розподілялася, як адресна допомога малозабезпеченим», – сказав Олексій Кайда