Головна Новини Грамота за кіномарафон “Синьо-жовта стрічка”

Грамота за кіномарафон “Синьо-жовта стрічка”

Студенти соціально-гуманітарного факультету класичного університету Тернополя продовжують навчатися за дуальною формою освіти на базі ГО “Тернопільська кінокомісія”.

Ось коротенький відгук студентки Тетяни Галицької.

“2024 року, 5 лютого, мені випала можливість проходити дуальну освіту у Тернопільській кінокомісії. Мала змогу бути учасником показу сучасних документальних патріотичних стрічок Кіномарафону “Синьо-жовта стрічка”, який розпочала Тернопільська кінокомісія за сприяння ТРО МедіаЯ відвідувала покази марафону у Музеї національно- визвольної боротьби Тернопільщини, центральній міській бібліотеці, школах ,була присутня на виставках, ознайомлювалася з процесом підготовки (перевірка техніки), також із цим марофоном я відвідувала учнів 24 школи. Відвідувала Дорослу бібліотеку номер 4 у якій проводився Літературний променад з Дзвінкою Торохтушко. Усі відвідування на показах марафону я занотовувала і розповсюджувала про ці подіїї мережі інтертет, фотографувала процеси заходів та фільмувала розповіді від видатних діячів. Мені випала унікальна можливість ознайомитися з цим напрямком.”

Про  успішність навчання Тетяни Галицької свідчить той факт, що вона відзначена грамотою Центральної міської бібліотеки (директор Оксана Лехіцька) за активну участь у заходах кіномарафону “Синьо-жовта стрічка”