Головна Новини Гарячі Торгівлю на Шептицького повернуть

Торгівлю на Шептицького повернуть

15 лютого виконавчий комітет міської ради погодив проект рішення щодо надання ТзОВ «Тернопільський речовий ринок» тимчасового дозволу, а саме до 1 червня 2012 року, на торгівлю овочами за однією з сіток на вул. Шептицького.
Про це повідомляє газета “Номер один”.
– Ми плануємо, що з другої половини березня до кінця квітня у Тернополі перебуватиме велика кількість туристів, – пояснює начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів ТМР Василь Хомінець. – Оскільки ми звільнили вулицю Шептицького від нелегальної торгівлі, то за однією сіткою видано тимчасовий дозвіл на торгівлю. Дана торгівля є по факту, тому її потрібно упорядкувати та привести документи у відповідність, – додав чиновник.
Натомість товариство бере на себе зобов’язання встановити у доступному для покупців місці контрольну вагу та облаштувати лабораторію ветеринарно-санітарної експертизи, а також забезпечити належний санітарний стан території ринку. Крім того, «Тернопільський речовий ринок» дав гарантійний лист щодо забезпечення санітарного та технічного стану автостоянок, де відбуватиметься торгівля, та прилеглих до них територій.