Головна Новини Гарячі На Тернопільщину прибув особовий склад артилерійської бригади з військовою технікою (Фото)

На Тернопільщину прибув особовий склад артилерійської бригади з військовою технікою (Фото)

Теребовлянську військову частину відвідав командувач військового оперативного командування «Захід» генерал-майор Олександр Павлюк.
Основна мета візиту генерал-майора Олександра Павлюк – огляд стану ремонтних робіт, що проходять на чотирьох об’єктах в частині. Зокрема командувач звернув увагу на стан готовності військового містечка до в`їзду та підкреслив, що для для належного забезпечення умов проживання та несення служби військових потрібно облаштувати приміщення в найкоротші терміни.
Участь в огляді взяли перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Довгань, заступник начальника – головий інженер КЕВ м.Тернопіль майор Андрій Валовий, командир Тернопільської окремої артилерійської бригади полковник Сергій Баранов, районний військовий комісар Олександр Кравець. В ході візиту посадовці визначили покрокові етапи завершення ремонтних робіт.
«Обсяг робіт проведених у військовій частині – досить масштабний. Саме зараз потрібно пришвидшити темпи відновлення та забезпечити військовослужбовцям комфортні умови служби» – зауважив Олександр Павлюк. Він додав, що проведе підсумкову перевірку ремонтних робіт у військовому містечку в наступному місяці.
Володимир Довгань привітав командувача військового оперативного командування «Захід» на Теребовлянській землі та підкреслив: «Створення належних умов для перебування на території військової частини захисників України – прерогатива районної влади. Спільними зусиллями ми зможемо повністю відновити військове містечко в стислі строки».
Одразу після огляду військової частини у Теребовлю прибув особовий склад артилерійської бригади з військовою технікою.

Прес-служба Теребовлянської районної адміністрації