Головна Новини Голова тернопільської ОДА особисто захистив розлив горілки в парку

Голова тернопільської ОДА особисто захистив розлив горілки в парку

Муніципальні поліцейські взялися складати протоколи на продавців алкоголю на туристичному ярмарку у парку. Та на захист “туристичного” алкоголю став губернатор, який сказав що “є закони писані а є неписані”, повідомляє 20 хвилин

 Поліція та міліція навідалася на туристичну ярмарку аби скласти протоколи на торговців алкоголем, які продавали пиво, вино та горілку у наметах у парку Топільче.

За продавців алкоголю заступився губернатор області Валентин Хоптян, однак це не завадило правоохоронцям скласти протоколи та зафіксувати торгівлю спиртним у парку Шевченка.
– Є писані закони а є неписані, нормально, по людськи… – звернувся до керівника муніципальної поліції Валентин Хоптян. – І саме главне, щоб не було злості. А то у вас в очах дуже багато злості.
Працівники муніципальної поліції прийшли на туристичний ярмарок близько 15.00. В цей час там на деяких стендах ресторанів горілкою пригощали навіть безкоштовно.
– Згідно рішення міської ради алкоголь у парках Тернополя продавати заборонено, – прокоментував начальник управління муніципальної міліції Сергій Волков. – Ми виконуємо свою роботу — фіксуємо порушення. Працюємо разом з міліцією. В понеділок же складемо протоколи за продаж спиртного у парку. Сьогодні свято, не будемо вживати жорсткіших дій, але продавців попередили про те, що вони роблять порушення.