Головна Новини Голова ОДА їздив на прийом в Кременець

Голова ОДА їздив на прийом в Кременець

Хоптян ВалентинПеребуваючи із робочою поїздкою у Кременецькому районі голова облдержадміністрації провів особистий прийом громадян, які звернулися до представників влади задля вирішення проблем, які їх турбують.
Під час прийому йшлося про надання матеріальної допомоги, ремонт та облаштування доріг, виділення коштів на ремонт дитячих садочків, благоустрій територій.
З цих та інших питань голова ОДА дав відповідні доручення керівникам профільних управлінь та служб.
При цьому він зазначив, що низка з порушених громадянами проблем цілком може вирішуватися на місцях керівництвом району, без залучення обласної влади.
«Під час чергового засідання Ради регіонів Президент України Віктор Янукович наголосив, що представники влади всіх рівнів мають покращити безпосередній діалог з громадянами. Глава держави тримає це питання на особливому контролі, закликаючи представників влади відповідально відноситися до вирішення проблем людей», – підкреслив Валентин Хоптян.
Спілкуючись із людьми, які прийшли на прийом керівник області також поінформував їх про те, що в обласній державній адміністрації, за номером 52–32–82, діє пряма телефонна лінія з питань запобігання та протидії корупції.