Головна Новини Foals вперше приїде до Львова

Foals вперше приїде до Львова

Про концерт

Ми їх дуже чекали, а вони пообіцяли приїхати. І стримали слово. Минулого разу британські інді-рокери Foals приїхали до України і вирішили виступити у столиці нашої країни на Арт-Заводі Платформа, представивши Part 1 альбому “Everything Not Saved Will Be Lost”.
Цього року для презентації українцям Part 2 того ж альбому гурт обрав дуже колоритне українське місто. Концерт Foals Львів відбудеться у престижному концертному клубі !FESTrepublic 31 серпня. Якщо прощатись з літом, то обов’язково під нестримні ритми британських “Жеребців”.

Під час концерту буде усе, що ви так любите: і незмінні хіти гурту, і спілкування Яніса Філіппакіса з публікою, і традиційні слеми.

Квитки вже доступні для продажу. Гарною новиною є те, що їх також можна придбати і в режимі онлайн. Електронний квиток не лише заощаджує ваш час у процесі придбання, а й не доставляє незручностей у використанні. Його не потрібно обмінювати у касі чи роздруковувати, а достатньо при вході на концерт показати для сканування з екрану свого мобільного гаджета.

m5fbqBFf52kE5xVQk8g4mPedhYE1S0nXMQqi36dTArBl_gMoIIRZRguefSB5lg3OmqmS9ZZBxxrkbx2OIRO5PCyCEwz_P7VbbeGcigRiuNeJQQAcnfWQuRdTYpEw7TX2n11tLdoB

Декілька фактів про гурт Foals

1. П’ятий студійний альбом гурту “Everything Not Saved Will Be Lost” складається з двох частин. Це сталося тому, що хлопці створили багато гарних пісень і не стали жодної з них лишатися. Збірка вийшла об’ємною і її довелось розділити на дві частини. Part 1 відрізняється танцювальними мотивами, а Part 2 характеризується різкістю та багата гітарними рифами. Але пісні з двох частин об’єднує одне – філософські та соціальні тексти, які розкривають позицію гурту щодо екологічних проблем Світу, глобального потепління та “зомбування” людей.

2. Усі п’ять учасників гурту Foals познайомились у Оксфордському університеті. Заради музики четверо з них покинули навчання. Єдиний учасник гурту, який має вищу освіту – гітарист Джиммі Сміт.

3. У 2015 році колектив Foals приїжджав до України, щоб зняти кліп на пісню “What went down”. Зйомки проходили у Києві на Троєщині. До речі, саме цю локацію обрали для своїх відеокліпів й інші закордонніі артисти:

  • MO “Kamikaze”;
  • Nothing but Thieves “Amsterdam”;
  • Paolo Nutini “IRon Sky”.

4. Лідер гурту Foals з грецьким ім’ям Яніс Філіппакіс має українське коріння. Його мати колись жила на території Прип’яті. Можливо, саме тому Україна артистом сприймається якось по-особливому?

Усе, що не збережено, буде втрачено – саме так перекладається назва збірки Foals. Щоб не втрачати яскравих емоцій, збережи їх у пам’яті під час драйвового концерту британських “Жеребців”.